Heroji MUPa!

Go down

Heroji MUPa!

Komentar by (( Lider )) Adnan on 16/1/2016, 20:16- U ovoj temi ce se nalaziti detaljan opis svakog heroja MUP-a, te sta je on uradio za svoj grad i za svoju drzavu !

Kako bi neko postao Heroj MUP-a, potrebno je izvrsiti minimum tri od sledecih stavki !

- Da provedete minimum 500 sati u MUP-u, ili tri meseca, naravno bez prestanka !
- Da nemate vise od 5 RP Prijava
- Da organizujete sto vise RP Akcija, kao i vezbi !
- Da kao rank 1 - Kadet - Zaplenite minimum 50 vozila !
- Da imate dobar odnos sa svim clanovima MUP-a, kao i sa Liderom !

Stoga sledi kratak dosije svakog Heroja MUP-a

- David Montes !


Slika :

Ime : David
Prezime : Montes
Rodni grad : San Fierro
Dosije : David Montes je u MUP pristupio sa 20 godina, te je tako zapoceo svoju karijeru. Brzo je postao poznati policajac, i brzo je napredovao, tako da je sa svojih 30 godina dosao na sam vrh MUP-a, u Los Santosu nije bilo ni najsitnijih kriminalac pored Davida. Odradjeno je mnogo uspesnih vezbi kao i specijalnih akcija, no jedna akcija je bila kobna za njega, osiguravali su banku zbog bombasa koji se nalazio u njoj, bombas je bio dobro osiguran te je imao snajperiste koji su ubili Davida Montesa, i tu se zavrsava njegova karijera u 56. godini !


-Paul Ramdaga
Slika :

Ime : Paul
Prezime : Ramdaga
Rodni grad : Los Santos
Dosije : Paul je u MUP pristupio sa svojih 30 godina, lagano je napredovao sve dok nije dosao do pozicije inspektora, do njegovog posla iz sna, hapsio je dilere drogom, oruzjem kao i lopove. Brzo je lisio grad kriminala, nikad nije doziveo da postane jedan od elitnih specijalaca. Sa svojih 42 godine je pratio narko dilera, zajedno sa svojom jedinicom, no on ih je primetio i izasao iz auta te poceo pucati po policijskom autu, u tom autu su bili Paul i njegove dve kolege, nazalost sva trojica su ubijena.

-Rajko Visnjevac
Slika :

Ime : Rajko
Prezime : Visnjevac
Rodni grad : Los Santos
Dosije : Rajko je u MUP pristupio sa svojih 45 godina, zanimljivo je to da do tada nije bio u policiji, te je odmah stupio na sam vrh. Rajko se veoma dobro snasao na svom polozaju i pametno ga je iskoristio. Rajko je vise bio okrenut bandama i mafijama, sto ga je i ubilo. Jedne noci 50 pripadnika elitne jedinice specijalaca, se organizovalo u raciju jedne od vecih bandi Grove Street, sve je bilo odlicno isplanirano, rasporedili su se po krovovima kuca, po unutrasnjosti gantona i u helikopterima, nazalost Rajko je bio sam na jednom krovu, a iz te kuce je izasao pripadnik Grove Street-a, Ultras Dukas, izasao je na zadnja vrata, necujno. Repetirao je svoj pistolj, popeo se na krov na kom je bio Rajko, prislonio pistolj Rajku na glavu, i rekao "Ovo ti nije trebalo" i opalio. Rajko zavrsava svoju karijeru sa 53 godine.


-Luka Laki
Slika :

Ime : Luka
Prezime : Laki
Rodni grad : Las Venturas
Dosije : Luka je u MUP sa 25 godina. Takodje je i bio dobar policajac i dogurao do rank Specijalca. Bilo je puno ljudi koji su mrzeli policiju ali Luka je sa svojim vrednim radom to zatvorio.Međutim jedan iz poznatih ulice Gantona ga je ubio snajperom. Atentat je bio narucen i  tu se zavrsava njegova karijera sa 54 godine!
avatar
(( Lider )) Adnan
Admin

Broj komentara : 8
Join date : 2016-01-15
Age : 19
Mjesto : Zenica

Vidi profil korisnika http://ngmup.bosnianforum.com

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu